U srcu Zlatibora, na nadmorskoj visini od 1000m, u idealnom dodiru kontinentalne i mediteranske klime nalazi se dečije odmaralište «Golija», lider u oblasti dečjeg i omladinskog turizma.

Raspolaže sa 160 ležaja u četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim moderno opremljenim sobama sa kupatilima. Idealno je mesto za organizovanje rekreativne nastave, letovanja i zimovanja. Preko pedeset godina tradicije najbolja su preporuka za prijatan boravak Vaše dece u našem objektu.

Odmaralište raspolaže sa četiri terena za male sportove i poligonom sa spravama za animaciju predškolske i školske dece.

Tokom boravka dece na rekreativnoj nastavi celodnevna i raznovrsna animacija odvija se pod nadzorom obučenih animatora i rekreatora. TV sala, bife bar, prodavnica omogućiće Vašoj deci da zadovolje svoje potrebe u prostoru odmarališta. Glumci užičkog pozorišta, po našem pozivu, prirediće pozorišnu predstavu za najmlađe.

Restoran odmarališta raspolaže sa 200 mesta. Jelovnik je prilagođen potrebama mladih.

Celodnevna lekarska zaštita omogućiće Vašoj deci bezbedan boravak na planini.

Svojim gostima odmaralište “Golija” nudi mogućnost organizovanja izleta do muzeja pod otvorenim nebom “Staro selo” – Sirogojno i Mokre Gore sa posetom Drvengradu i vožnjom prugom uskog koloseka, tzv. “Šarganskom osmicom”.